2012. július 26., csütörtök


 Hétvége


Szombaton akkora meglepetés ért. Kim-mel úgy tűnik javul a viszonyunk, mert a szokásos lodge takarításból kihagyott. Azért sajnos be kellett szállnom a cleaning projekt-be. Ugyanis beállította Jacek-ot, Siya-t, Dita-t takarítani, és asszonta Jacek-nak, hogy mondjon még egy nevet, akivel dolgozni akar. Ez a gyökér meg engem mondott. De a lényeg, hogy Kim kihagyott volna a takarításból és ez az azért haladás. :) Ja igen, mert azt hiszem pénteken mondta nekem és Bibinek, hogy már megint sack lunch-okat kell pakolnunk, de rengeteget. És hogy mi olyan gyorsak és ügyesek vagyunk. Mondom mi a cucc, ki vagy te és mit csináltál a bunkó Kimmel? A fiúk (Nate és Andrew) már 10 óra óta pakolgatták kis tasiba a paradicsomot & spenótot illetve a brokkolit & répát a sack lunch-okhoz. Úgy néztek ki mint egy homi házaspár, akik a családi piknikre készítik a kaját. :D
Na, de szombatnál tartottam. Lodge takarítás volt....nem sok. Meg mondta Andrew, hogy csináljak 10 tepsi tortát. Amiből aznap csak hatot tudtam elkészíteni, mivel szinte a nap végén adta ki az utasítást. Nagyon extrára ne gondoljatok: cinnamon cake a neve. Annyit tesz, hogy van egy doboz, amibe benne van két zacskó: az egyikben sárga (a tészta gyakorlatilag) por van, a másikban meg a fahéjas por. A tészta porját vízzel kellett elkeverni a mixerrel, aztán két tepsiben eloszlatni a cuccot. Ezután jött a fahéj, amit rá kellett szórni a gondosan eloszlatott tésztára. Utána megint jött a tésztás rész, itt már egy szinttel nehezebb volt, mivel nem az üres tepsit kellett kenegetni, hanem az alatta levő réteget. A tészta után megint jött a fahéj szórás és ezzel vége is a dolognak.
Vasárnap Bibiék gyönyörű szabadnapra ébredtek. Borús volt az ég, és néha esett is az eső... Aznap megint kellett készítenem sack lunch-ot, és csináltam szardínia salátát meg humuszt is. Egyes egyedül. :) A szardínia sali finom, de érdekes az íze. Zellernek a zöld részét kell belerakni, meg almát, hagymát és a fűszereket. Hála istennek nemcsak Andrew volt bent, hanem Nate is.  
Ez a mi zellerünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése