2012. július 11., szerda


Képek

 a name tag-em

 Ez Julio Kingdom-ja
A polcon a zöldségeknek az edényei láthatóak, a bal szélen két  nagy mosogató, az egyik épp tele van olvadó sonkával/pulykával. A fém ajtó mögött található az első számú hűtő, a csap mellett meg a nem látható kettes hűtő. :)
 Gyakorlatilag ez a konyha magja. A háttérben látható két oldalt a 2-2 sütő, jobboldalt egy hatalmas "edény" vagy inkább üst . Egy élmény takarítani, mert olyan mély, hogy fürödni lehetne benne. :)

Ez a potwash nevű helység. Itt mossuk el kézzel azokat a nagy tepsiket, amik nem férnek be gépezetbe. ez egyébként az előző kép bal oldalán helyezkedik el. Jól el van dugva, ez az előnye. 


 Ez pedig az a helység, ahol egy nap kétszer biztos megfordulok 1-1 órára. Igen, ez a dishroom. :) A kék ládaszerűségekbe kell beletenni a mosogatnivaló cuccokat, a baloldala a dirty side, ahol az egyik ember kb a kuka mellett áll és pakolja az edényeket, a másik meg közvetlen a gép mellett van. Ő tolja be a "ládákat" a gépbe, és "zuhanyoztatja" le az edényekről a kajadarabokat. Hiába mossa el helyettünk a gép a tányérokat, ha előtte nem öblítjük le őket, eldugul a masina, és ki kell takarítani. Ami nem jön jól, mikor épp kapkodni kell, mert annyi a mosogatnivaló. A jobb oldala a clean side értelemszerűen. :)


2 megjegyzés: