2012. június 21., csütörtök


A kajáról

Ez a legfontosabb! :) Annyira jó kajákat kapunk, hogy szinte fizikailag fáj csak annyit szedni, amennyit meg tudok enni. Olyan nagy a választék, hogy mindig tele tányérral megyek az asztalhoz. Sajnos.
Ami jó, hogy tényleg minden nap eszünk zöldséget: brokkoli (ez alap, hogy mindig van), répa, cékla, saláta ilyenek. De mind nyersen. Ezekhez általában négyféle dresszing van és ezen felül van a „rendes kaja”. Tegnap például tortilla lapot és hozzá valami babos cumót lehetett enni. Hozzá lehetett még szedni tortilla chipset (!) meg a szószt hozzá. És igen, ez ebéd volt. Elég érdekes az étkezési szokásuk, mert annak ellenére, hogy tényleg nagy a zöldségválaszték, mégis sok szart esznek hozzá. Már ettem igazi barbeque szószt, amerikai módra és ma reggelire volt waffle is olyan szósszal. Nagyon finom. :)
Többféle reggeli közül lehet választani. Van müzli négyféle joghurttal, és van mondjuk omlett, vagy pl ma reggel a waffle mini kolbásszal.
Szóval a kaja tényleg állat! :)
Tegnap este a konyhában volt egy spontán barbeque parti, ahol azt hiszem kétféle lében pácolt hús volt. Kicsit undi volt, mert a hús belső része nyers volt...de azért megettem krumplipürével. :)
Amit tapasztaltam, hogy az amerikaiak nagyon lármásak. Folyton ordibálnak, meg kiáltoznak. Ez egy kicsit szokatlan.
ezt ketten csináltuk Bibivel, isteni! :)

5 megjegyzés:

  1. Egyél, egyél és egyél! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ott nem tudsz eleget enni, akkor haza se gyere! :D

      Törlés
  2. By Dick Roman: America's ours. Your sales team stays out – period. That's not up for negotiation. We need America. They're so fat.

    VálaszTörlés
  3. Arról nem írsz,hogy mit dolgozol?Tényleg egyél, meg sportolj, mozogj sokat!Olyan szar ez az időeltolódás,hogy nagyon!!!!!!!!
    Puszil:anyád

    VálaszTörlés
  4. én is puszillak mammma! a munkáról is írtam, csak még nem sikerült feltöltenem a blogra. valamiért alig van netem :(
    de igyekszem!

    VálaszTörlés